Morgongympa, woho!

slutade 13,50 idag. Men är så jävla aptrött.
Gick upp kl 6, för att jag skulle på morgongympa som ingår när man nollas. Det var hemskt, fick göra massa ansträngande saker. Sen gick hela dagen så seeeeegt, och jag kände mig helt död både på insidan och utsidan. Jaja, men imorgon ska det inte bli så iaf! Imorgon är en bra dag. Får vi hoppas.
Nu ska jag snart in till stan och träffa mr Nullah, hahaha.
Och ikväll funderar jag på att färga mitt hår mörkbrunt, eftersom att de är så slitet i topparna. Är nästan samma färg som jag har på håret, men de känns som en refreshing (:
Sen har vi en Naturkunskaps-läxa tills onsdag(?) på typ 500000 sidor, och eftersom jag inte fattar något av bla bla natursnack, så kommer det bli tufft för mig känner jag, hela jävla kursen kommer gå åt helvete, peace.

PLEASE God, make my hair look like this!?



Me want cash.

Uppe hyfsat tidigt idag...inte för jag ville, utan för mina småsyskon.
Nu ska jag och mamma dra in till stan och kolla lite! Äntligen får jag lugna mina shoppingbegär. Måste köpa massa fina grejer idag.
Sedan åker jag vidare till pappa, ska hjälpa han med några saker så får jag lite caaash med, inte fel.

Sen ikväll så ska jag och Cicci åka till Jackie och göra klart nollningsskyltarna! För vi ska ju nollas nästa vecka, wiiii!

Ciaoooo

får bli en bild på jackiiie!
This is da Jackie

LÖRDAG

Jag hade nog inte svininfluensan. Var så orolig igår, men det var bara lite förkylningssjuka. Nu mår jag "typ" bra! Så gött är det, har massa av energi. Vakna på ett strålande humör...men sedan kom jag på att jag va tvungen att åka och jobba...fuck that. Men men,
if u gotta do, u gotta do it.
Nästa vecka är det nollning i skolan och jag är halvt rädd. Men det blir nog kul! Kommer ständigt utsättas för terror nästa vecka, yes!
Vet inte om jag är festsugen eller inte ikväll, tror det blir en slapp film kväll, orkar faktiskt inte gå ut.
Men jag vill verkligen shoppa idag, tror inte jag hinner det. Får bli imorgon.

PEACE xxx


Seg fredag

Seg dag...Vaknade och va helt död. Gick till skolan, och somna nästan på lektionerna. Kände mig piss, hade feber. Så gick hem efter lunchen. Kände mig helt apatisk när jag kom hem, satt och stirra, så bestämde mig för att sova. Tycker alltid att man känner sig så degig när man vaknar, om man sover på dagen. Så vaknade av telefonen, och jag var tvungen att passa mina småsyskon...that's so funny! Speciellt när man bara vill sova.
Och jag är skiiiträdd för att få svininfluensan! Usch, vill inte döööö. DEAR GOD, hoppas man inte drar på sig det under hösten.

Till något helt annat, är sjuuukt sugen på att shoppa! Det är ett måste till helgen. Fast får bli budget shoppande...tills plånboken blir lite större.

måste bara tillägga på slutet, att Tyra Banks is my god! Älskar den kvinnan, kollar jämt på hennes program, och hon har alltid något bra att säga. Plus att hon är så otroligt vacker.
LOVE U Tyra!



raggningsrepliker

Satt och tänkte tillbaka, och kunde inte låta bli om att skriva om det.
För ett bra tag sen, så skulle "anonym" kille lägga in en stöt på mig, och kom med det klockrena; Hej. Snygga tights du har idag!
Och just i det ögonblicket så förstod jag inte om personen drev med mig. Men han ville väl langa en smooth raggningsreplik med blandning av en komplimang.
Men vad vet jag? Personen kanske tyckte att mina leopardtights var så otroligt snygga att han bara var tvungen att säga det. Fast det var väldigt otippat måste jag säga, och den raggningsrepliken kommer jag alltid att komma ihåg.

Killar har ju väldigt olika sätt att ragga på från person till person. Det finns ju typen som inte har några hämningar alls, och bara "dyker" på en med massvis av komplimanger och snack. 
Det kan bli en; EYYY BRUDEN, vilket kaaaattt. På vissa tjejer funkar ju de raggningsreplikerna, men långt ifrån alla.
Och så finns det killar som raggar mer diskret, kanske ger några snabba blickar, ett varmt leende och det blir en lek av spänning och antydningar i kroppspråk, leken kan vara väldigt rolig, leken s.k "jakten", tycker ju de flesta personer är intressant när man lär känna en ny.

Men så finns de ju de killar som ska leka så jävla svåra! Och tyvärr tyvärr, så ökar bara antalet av såna killar. Killar som är s.k "svåra". De raggar på ett sätt som är helt omöjligt för vem som helst att förstå. Killen kan vara kaxig, dryg, otrevlig och jävligt torr emot en. Men ändå så visar det sig att han är intresserad av en! Jag förstår verkligen inte metoden som idioterna använder sig utav. Tror verkligen killar som gör så, att vi tjejer ska bli intresserade när de beter sig som svin? Så ni killar som leker svåra, kom ner på jorden igen för fan...innan det blir tragiskt.

Men i vilket fall som helst, så tycker jag att vi tjejer kan börja ta initiativet mer att ragga. Det är som en "förbjuden" regel, att en tjej ska ta första steget. Men det är så fel! säger ba GO GIRLS!



BIANCAS OLSSONS BLOGG, "PrincessBee"

PrincessBee, får bli mitt bloggnamn. Är ny i "bloggvärlden", men kommer nog mest skriva om min vardag, fester, events och kompisar m.m.

Så läs min blogg och skriv gärna något, ciao !


Keep on smiling


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0