RASTA

Längesedan jag uppdaterade såg jag nu. Sorry.
Har iaf rasta flätor i mitt hår nu. Skaffade de i söndags, tog 7 tim... tråkigt? Ja.
Men blev iaf nöjd.
Nu hinner inte jag skriva så mycket, för ska åka till adam.
Eftersom min kamera är sönder, så tog jag ett dåligt kort med cam:en på mina flätor. Upplösningen är nog den sämsta som finns.


SÖT! Jag dör.

Igår var ju jag och mamma på massage och pedikyr/fotmassage. Det var underbart. Mina fötter är sjukt mjuka och goa nu.

Dog förut idag. Vi var och hälsa på en kompis till mammas kusin, som har 3 st 5 veckor gamla hundvalpar hemma, som var så söta!!!
Dom vägde INGENTING, och skuttade omkring och snubblade på sina egna ben. Jag kom i trans, blev helt förtrollad. Blev automatiskt, mamma vill haaaaaaaa! Haha, men ska någongång ha en liten söt hund. Hade ju önskat att den hade varit valp föralltid.


bio & bowling

JAG HATAR BOWLING. Bara för att den hamnar i rännan ibland. Jag är så ojämn i spelet. Först kan jag få strike, sen streck. Blir så arg, men kunde kontrollera mig idag. Va och spelade med familjen.
Innan det så var jag och mamma på bio. Bröllopsfotografen, hade inte höga förväntningar, tänkte att det är en sådan vanlig a la mamma film. Men den var faktiskt rätt bra!
Jag har så jävla otur. Kom vin på min nya ipod, den är helt fucked up nu. Bra Bianca.

Borde egentligen plugga mer på EU-häftet, ska göra det strax. Skön kommande vecka. Bara 4 skoldagar och på torsdag ska jag och Jackie julbaka hihi.


Jag och Alicia i bowlinghallen


Lördag

Fan att min kamera inte fungerar. Ska köpa en systemkamera inom kort iaf. Hitta en pissig webcam haha, tog massa roliga bilder. Älskar att apa mig.
Nu ska jag käka, och fika. Sedan åker jag in till stan och kollar lite med adam. Ska försöka hitta en snygg top som jag kan ha till mina paljettleggings ikväll. Sen drar vi nog hem till mig. Och ikväll blir det utgång.

Ciao


it's time to say halleluja

Äntligen helg!
Blir en rolig helg känner jag på mig. Imorgon blir det nog fest, är så sugen. Antagligen med Jessica och Cecilia.
På söndag ska jag träffa apan. Längtar, ska anfalla han med pussar och kramar.
Och på måndag så ska jag och mamma på någon fot-massage-peeling grej, ska bli gött iallafall.

SNART ÄR DET JUL!

ps. love this dress. Ska inköpas.



bad girl

Jag suuuger hahaha. Hade inte pluggat på matteprovet tills idag, så vill inte knäcka min stolthet och få dåligt på det provet, så struntade och gå dit. För ska göra det nästa gång och det ska gå så bra för mig. Klarar inte av att få dåligt, så därför satsar jag på få bra tills nästa gång, hihi.

Idag ska jag jobba lite, sen vet jag inte om jag och adam hittar på något. Får se, får se.
Yeeeeey, det är fredag imorgon. Åh, denna helgen är jag festsugen!

Ha deeeee

chiquita banana

Gick bra igår på modeshowen. Var en dag med låååång väntan bara. Kunde inte gå iväg och äta på hela dagen, va sjukt jobbigt. Tack ni söta personer som kom, det gjorde allt så mycket mer roligare!
Min outfit och smink var lite udda, haha! Ibörjan ville jag bara sminka av mig och dra av mig kläderna, kände mig fuuul haha. Men sen så insåg jag att mode ska vara fierce och annorlunda. Dom ville styla mig som hon tjejen som representerar det brasilianska chiquita banana märket, vilket är lite ballt.
Jag får bilder från plåtningen i veckan. Så kommer jag lägga ut någon bild på bloggen.
B.


RSS 2.0