sminkning

sminkade mina ögon, med grönt och gult idag. Fick bara lust. Kom på att med mina blågröna ögon (ja dom är mina, inga linser!) så blir det Brasilianska flaggan! hihi.



viva brasil!

sötnosar

Mina småsystrar är så söta!
Idag har dom varit riktigt snälla med, haha. Ja, för ibland kan dom vara lite för mycket. Speciellt den minsta, Alicia som är sex år. Just nu så känns de som om hon är härskarinna över hela universum, kan vara rätt jobbigt ibland. Men hon är så charmig och min lilla bebiiiis (fast hon hatar när jag kallar henne bebis, hihi)
Olivia är tio år och börjar bli "vuxen" haha. Gå och lägg dig. Nejmen, hon anser att hon är tonåring, och har den här fuck-off attityden allt för ofta. Men jag ska verkligen inte säga något. Men hon är verkligen sockersöt och jättesnäll när hon är på humör.
Vi är bara halvsyskon, men är vi inte visst lite lika? Alla tre liknar mami rätt så mycket, så inte konstigt.


Hahahaha, Alicia gör någon pose.                                         


Olivia ville att jag skulle sminka henne. Damn hon ser verkligen äldre ut, såg jag efter, liksom nejnejnej, min lilla bebbbbiiiis. Inte hon med.





mums

Jag kan äntligen äta riktig mat!!!
Uppskattar verkligen allt mer nu, haha låter jättelöjligt men är så. Ser fram emot att gå till skolan på måndag och träffa alla. 
Imorgon ska mami hjälpa mig fixa en klänning som jag har, den är fiiiin. Så imorgon ska vi dra till någon syaffär och välja tyg. Önskar att jag kunde gå ut och ha kul imorgon, men jag får faktiskt ta det lugnt, så jag kan återhämta mig helt. Så blir en riktig deg lördag. På söndag blir det lite shopping med Jackie. Saknar att vara i stan, haha!
Just det, fixade mitt rum. Ser väldigt Bianca ut på något sätt, väldigt färgglatt, jordnära färger, och myyysigt. Hahaha, alla tycker det känns som om komma in till en tropisk djungel...fast det är ju rätt nice.

Ser veeerkligen fram emot att sätta igång med träningen! Bestämt mig för att jag ska ha rikitgt nice spiror i år. Har lätt för att bygga muskler, speciellt lår, rumpa och mage. Inte såhär bodybuilder muskler, utan mer slanka muskler. Så, träning ska det bli mera av.



ultimata rumpgenen

Tänk vad olika man är egentligen. Jag har alltid haft den där rumpan. Ultimata rumpgenen, som aldrig försvinner, utan följer med i generation till generation, sry barnsbarns-barn, men ni har inget val.
Bra eller dåligt? Smaken är som baken.
Har ju inte kunnat äta på nästan en vecka, så börjar fan tyna bort nu. Men något som inte tynar bort är mitt ass. Spelar säkert ingen roll om jag väger 10 kg, så skulle 9,99 kg bestå av rumpan.
Men jag äääälskar min rumpa, och är så glad för att jag har den. För mig är ett schysst ass, kvinnlighet! Men finns även otroligt söta små rumpisar.
Men tycker det är så intressant det där med rumpor, hihi. Fast fan, kan man inte komma på ett annat ord? Rumpa låter så fuuuult.


Ignorera mina sjuklings-kläder, tack. Fotot var bara i forskningssyfte. hehe. Jaa, ritade dit en liten 90 graders vinkel.


a walk to remember

Det känns som om jag totalt har missat massa bra filmer genom åren. Såg A walk to remember precis. Sitter fortfarande och är helt tagen, och tårarna kan bara inte sluta rinna. Och jag, som har sjukt svårt att släppa fram mina känslor, speciellt för att gråta.
Filmen var så speciell, vet inte varför jag blev så tagen. Budskapet var så jävla klockrent. Den var så fin på något sätt. Pure Love. Att verkligen älska någon så otroligt mycket. Mandy Moore är även sjukt vacker i filmen. Måste fan ta och rycka upp mig nu, haha! Kan inte sitta här och lipa.


På sjukhuset, när hon ligger inför döden.


COLD

Gud, va kallt det är! Fan, när man får hopp om det ska bli varmare efter vår istid vi haft nu för typ två veckorsedan, så blir det kallt igen!! Skulle vädra imorse och det var så kallt, brrrr....
Får gå med halsduk och mössa inne..

hehe min fina afrikanska mask kom med i bakgrunden. Jag gillar han, både lite skrämmande men tuff.


streetmode bilder

Hittade några bilder när jag va modell för ett tag sen. Streetmode, haha ser riktigt ghetto ut. Är lite afrikansk twist på det med, haha med hårscarfen. Inte typical "pretty", men mode är ju mode.




tuuuung, bäff, kriminell typ.

Lycka

Vad menar man när man säger att man är lycklig?
Ska man ha sitt livs kärlek, massa pengar, ett välbetalt jobb och massa, massa vänner?
Folk pluggar sönder sig och stressar, i strävan efter att få så bra betalt jobb som möjligt, och sedan hitta sitt livs kärlek, skaffa hus ungar och en volvo. Och man strävar alltid efter att vara lagom i allt. Är det lycka??
Om man bjuder på sig själv för mycket, är man konstig och jobbig, och bjuder man på sig själv för lite så är man tråkig och töntig.
Man ska vara mitt i mellan i allt, då får man vara lycklig.

Jag har kommit fram till, om man känner att man är lycklig, får man fan vara lycklig! Vare sig vem man är och vilket liv man lever.
För lycka kommer inifrån.

Jag är lycklig. Jag trivs med mig själv, och älskar allt bra i mitt liv. Visst finns det mycket dåligt, men jag väljer att fokusera på det positiva.

GODNATT

 


hot guys

Vaknade sent idag, fortfarande med värk. Intresseklubben antecknar känner jag.
Är inte sugen på någon mat alls nu nästan, men måste ju äta något! Så mamma gick iväg och köpte sushi. Kastade i mig sushin, så ett riskorn råkade fastna där det inte skulle fastnat i halsen, så jag får panik, och harklar hur mycket som helst, så det gör svinont. Jag har fortfarande inte fått ut riskornet än. Kan bli så jävla irreterad på sånt, varför måste allt jävlas med en? Till och med ett litet riskorn.

Saknar min Johanna. Fick ett mess av henne förut, hur mår min lilla älsklings apa? Helt sjukt, jag blev nästan tårögd. Vill träffa henne!!! Men är nog för riskfyllt nu, eftersom inflammationsrisken (första dagarna efter operationen) och för att vi skulle inte kunna låta bli och skratta! Och det skulle sluta med att jag dog eller något.
So hold on mama, u gonna see ya baby soon.

Kollat på Troja, nu igen...
Och holy jesus, vad Brad Pitt är sexig. Kom på att jag satt och fnittrade. Hans kropp, hans ögon..mm...allt! Sen så lever jag mig in i filmen sjukt mycket.


 
På tal om snygga killar. I fredags, efter operationen, innan jag skulle skrivas ut, så ska läkaren undersöka mig en sista gång. Så ropar han på något namn, kom hit så får du hjälpa till. Och in så kommer typ världens jävla hunk, som är runt tjugo år, troligtvis praktikant. Så visar det sig att han ska undersöka mig. Första reaktionen är ju att man blev glad, men sedan blev jag mer förskräckt när jag kommer på att jag ser ut som fan, är helt nerdrogad av alla mediciner de proppat i mig, och kan inte prata. Så ville jag ju inte se ut när världens hunk sitter 1 cm från mig.
Men ändå lite roligt, hihihih. Sedan när vi skulle gå, gav han mig en lååååång blick, och log. TIHI.
Ähhh, jag tror jag mår lite dåligt. Tror att vi måste åka till läkaren igen, heheheheh ;)

inbillning

Guud, va trött jag är. Fast ändå inte. Helt upp-speedad av alla mediciner som jag måste ta, för att smärtan ska gå bort. Tittade i ögonvrån nyss, så såg det ut som om väggen var en jättestor gardin som fladdrade.
Kanske dags för någon att lägga sig och nana?

dans

God damn it, va längesedan det var jag dansade! Har varit så mycket sjuk år 09, men nu när jag äntligen opererat bort mina halsmandlar, ska jag köra igång igen. Ska bli så härligt. Är nyfiken på lite nya danser, som reggaeton, bachata, merengue m.m

Är helt död nu, gör fortfarande helt sjukt ont. Kill me.
Men får se det från den positiva sidan, får vräka Ben & Jerry's half baked glass. Trodde aldrig detta skulle komma från mig, Bianca Maria Olsson, men man kan faktiskt tröttna på glass! Känns som om jag ätit enbart glass i 3 dagar nu, vilket jag har. Blir nästan lite pissed off när jag hör ordet glass.

Har i alla fall checkat in lite snygga vårkläder på nätet som jag tänkt beställa, men kan inte bestämma mig för "da dress" som jag ska ha till Sandras 18-års fest. Det ligger lika mellan en hallonrosa tajt klänning med urringat i ryggen (hoooot) och en skitsnygg ärmlös limegrön babydoll klänning.

Eftersom jag inte haft mkt annat att göra än att kolla film så har jag kollat.....på filmer hehe. Gamla som nya. 


2012
mjaaa, sådär. Den känns sådär, väldigt amerikansk "yes-we-made-it-in-the-end" film, men rätt bra.

Troy ihhhhh, i love it! Älskar såna här filmer. Går igång på krigsfilmer. Och man får ögongodis!

Something New verkligen en jättebar film! som tar upp rasism, och omvänd rasism, och om hur mkt fördomar man har emot varandra. Jättegullig film.


Take the lead
en dansfilm med Antonio Banderas. Såg den här filmen för några år sedan. Och jag blir helt sjukt danssugen när jag ser den här. Ville bara hoppa ur sängen och dansa. Se den.



ciao, får väl säga godnatt!





Härlig låt

En låt från i somras, som jag tydligen har missat helt.
Jätteskön låt.

haha, kunde inte hitta någon annan video.


operation

Hemma nu från sjukhuset.
God damn, vad ont jag har. Hade inte ställt in mig på att det skulle göra så här ont efteråt. Kan inte ens prata, och om jag äter så börjar det blöda i halsen. Så jag får bara drick. Vilket gör mig extremt hungrig. Min mage har kurrat konstant...maaaaaaaaat

Första gången jag sövdes ner på sjukhuset med. Va faktiskt väldigt skönt och avkopplande.
Kanske berodde på att jag fick sju tabletter lugnande innan, haha. Efter fem minuter, fick jag ett sådant skrattanfall, va sjukt pinsamt men det gick verkligen inte att sluta. Tårarna bara rann, haha. Sedan när jag vaknade upp efter operationen, så va jag helt borta, och så har det vart nu i 24 timmar.

Jag måste i alla fall ta det sjukt lungt, vilket är svårt för mrs Bianca!

Provade och äta en makaron förut (första måltiden på hmm....48 tim!?) självklart så fastnade makaronen i såret i halsen, och fastnade där! Det var den måltiden... efter fem-minuters hysteriskt harklande så pluppade makaronen äntligen ut. Men då började det såklart blöda i halsen.

Yeeeesbox.

Nu ska jag kolla på filmen 2012.


Kram Bianca

hehe



Olha que coisa mais lindo!


Jag vill ha sommar, och helst befinna mig i den här bilden, haha.

Godnatt

bailaaaar

Sitter här med Alicia, min sockersöta lillasyster. Vi dansar och lyssnar på en jätteskön låt, lyssna på den!
Tom Pulse - Cuando
Alicia är sjukt bra på att dansa (6år!?) undra vem hon lärt sig av, hrmm.... hahaha ;)

Nu ska jag äta Ben and Jerrys och kolla på någon film.

Peace





Hihi busig

Känner mig busig. Smög nyss ut till skafferiet och snodde massa kakor, som jag inte får ta (kanske för jag nästan ätit upp hela paketet, mrs ego??) men hallå kommer inte kunna äta på en vecka pga operationen, så kan trycka i mig i stort sätt vad jag vill. Ansträngde mig verkligen för att inte göra ifrån mig några ljud, så mami skulle höra mig. Va lite spännande, haha! Alla som känner mig vet hur jag är..

Så nu sitter jag här med en kaka i käften. Ska nog ta och kolla en film. Oj, ska upp om bara några timmar...men skitsamma.


Godnatt!


precious

Kollade nyss på filmen Precious, som handlar om en svart överviktig 16årig tjej som blir misshandlad av sin mamma och våldtagen av sin pappa, och blir gravid. Mariah Carey är med i filmen, och det är första gången man får så divan utan något smink..och hon se helt vanlig ut. Hon gjorde en bra roll tycker jag. Filmen var väldigt gripande. Se den.


Nu ska jag plugga inför redovisningen imorgon om tvångsäktenskap/heder.


Ikväll ser jag nog City of men, uppföljaren till City of god (Cidade de deus).


godnatt

nu ska jag sova.
Puss godnatt!


Im back!

Det var längesedan man skrev här!
Men jag är ju som jag är, impulsiv. Och jag har helt enkelt inte haft lust att skriva bara. Och om jag inte känner för något, skiter jag i det haha.

Kommer bli lättare att skriva och uppdatera mera nu, för jag har en ny lap top.
Fattas bara en grym systemkamera. Nu använder jag bara min canon kamera.

På torsdag ska jag operara bort mina halsmandlar, är helt ärligt lite rädd. Första gången jag ska sövas ner och så. Men det går säkert bra. Måste dock vara hemma en och en hakv vecka, SÄNGLIGGANDES! Kommer aldrig klara det...
Så folk kommer komma och gå till mitt hem haha. Så jag får lite sällskap.

Och idag ska jag fika med Rebecka, det ska bli trevligt.



Puss och Kram Bianca

RSS 2.0