Photoshop

Sitter och leker med photoshop när jag egentligen borde plugga. Men ska faktiskt snart. Satt och plugga asmycket förut, så känner mig duktig.
Ladda ner en jättebra gratis photoshop förut som heter PhotoScape.

Här är jag som en oljemålning, haha!



SLOTTIS

va mysigt i slottskogen! Johanna och Jackie hängde med. Synd att vi fick punka på däcket på vagnen efeter en bit bara. så fick typ släpa vagnen till järntorget, och hem sen.
Mina armar värker nu!

Peace




Promenad i Slottskogen

Nu är jag aptrött. Ont i ryggen, huvudet m.m. Ojoj va synd de är om mig!!! Haha.
Nu ska jag åka och möta Jackie vid jeagerdorrf och hämta Nik och Anelka. Sedan ska vi promenera i Slottskogen och äta matsäck, ih va mysigt. Fast känner mig inte helt pigg, men jag kan ju fortfarande gå.
Sen ikväll har jag sjuuukt mycket plugg. Och idag SKA jag faktiskt lägga mig tidigt, klarar inte av dagarna annars.
Skriver nog senare ikväll, om jag har tid.

Pussar

Birthday party

Igår var det jättekul hos Jessica! Va längesedan man träffade tjejerna. Hon fick jättesöta presenter. Halsbandet var ju extra nödvändigt med, hehe!
Det bjöds på jättegod bål, nachos med ost på med dip, och extremt goda muffins med glasyr på! Ja Jessie, du är den nya versionen av Martha Stewart haha!
Lägger in lite bilder från igår, PUSS!



 
Jessica! 

 
Johanna, Frida och Tara


Alicia, Cornelia, Kellani och Natalie                                 

 
Me and my Wifey


Söta tjejer! 


Dom perfekta muffinsen!

Stan

Idag så hade vi redovisning på morgonen, och sedan bild, efter det slutade vi! Så jag åkte in till stan och mötte upp mami, käka lite. Och så fick jag en ny mascara och ett (rött)läppstift av henne, läppstiftet va asballt. Jag köpte en ny BH, knee highs, rosa tights och en jättemysig grå poncho. Mami köpte en jättesnygg pälsjacka på HM, som jag antagligen kommer att sno, så jag lägger till den i mina inköp, mohaha.





Nu ska jag pallra mig till jobbet. Innan det måste jag städa upp i mitt rum. Hela golvet är fullt med kläder...blir så trött på det!
Åh, måste köpa ny jacka och nya stövlar i helgen. Beslutsångest.
Imorgon ska jag fika med Rebecca, och Alexandra och hon inte fortfarande är sjuk då. Ska bli mysigt! Sen på kvällen blir det at Jessie's!

Ciao, massa pussar Bee.





Hagabadet nästa!

Hola
Nu sitter jag halvdöd framför datan. Ska snart börja plugga in arbetet som jag ska redovisa imorgon. Om typ en timma ska jag åka och jobba. Orkar inte, men måste.
Sen ikväll ska jag på bio, andra delen av män som hatar kvinnor, 2an heter flickan som lekte med elden. Jag tyckte att den första filmen var otroligt bra, så jag är sååå förväntansfull!
Idag så var det en seg skoldag. Min baby åkte hem, så saknade henne! Men jag och Linnea hade jätteroligt som vanligt på mattelektionerna. Helt seriöst, om läraren bara skulle ta betyg på lektionstid så hade jag fått IG. Det är som jag får en damp-knapp på mig varje mattelektion, som trycks in. Det blir så automatiskt. Vet inte vad det är. Men idag var det helt sjukt vad vi skrattade, hade så ont i magen efteråt.
Imorgon är det jättehärlig dag i skolan. Slutar kl 10,00. Så åker och jobbar direkt efter det tror jag, och sedan så går jag väl hem till adam.

Just det! Fick reda på för en stund sedan att min otroligt underbara mamma har bokat tid den 12 oktober, på Hagabadet till oss två. Vi ska få CHOKLADMASSAGE! I think im in heaven. Så ska vi få massa olika behandlingar och så. Sen en månad efter så bokade hon tid på Gildas skönhetssalong så vi ska få massage och fotvård. Sådana saker behövs bara ibland!

Nu måste jag fokusera på mitt plugg. I welcome the new more focused Bianca!

Ciao

HAHAHA!

Hahahaha! Tilda du får mig alltid på ett sådant dampigt bra humör. Din humor dödar! Tilda ritade en bild i paint på mig, linnea och johan rydholm med en text till. Haha, skratta så jag grät.




linnea andersson "jag var ute och simmade vid polhemskajen med rydis när jag plötsligt ser bianca stå och sällskapsdansa för sig själv. jag tyckte det såg så trevligt ut så jag tog ett kort, här får du / linnea andersson"

Resor på G

Vaknade med en massa fucking magknip, kunde knappt gå.
Men bestämade mig för att gå till spanskan ändå. Men sedan så klarade jag inte av mer och gick hem. Helt konstigt, kan knappt sitta rakt upp.
Får vila och ta det lugnt, för det kan bero på för mycket stress. Har svårt att lyssna på min kropp ibland, och då blir det tyvärr så.
Idag när jag är hemma så tänkte jag va duktig och plugga lite. Ska skriva om Lindholmen, göra lite engelska glosor och räkna matte. Sen ska jag nog städa mitt rum, och fixa lite i garderoben. Kolla på mig, nu stressar jag igen, utan att märka det! Fan. Ne, idag ska jag bara VILA.
Sitter och lyssnar på massa bra musik. Har väldigt blandad musiksmak.
En gammal going är ju Nina Simone- Feeling Good, och sen mysiga Keisha Cole- Heaven Sent.




Planerar inför höstlovet som är snart. Ska eventuellt åka utomlands någonstans. Skulle sitta fint. Sol och bad! Bara ta det lugnt, äta god mat och leva livet.
Sen så tänkte eventuellt (igen) jag och Adam åka till Danmark över helgen. Kanske redan nästa helg. Skulle vara jättemysigt. Då ska vi bo på något hotell, och bara äta massa pölsekorv, (som jag inte gillar, men är tvunen, de är ju DK!?) Wienerbröd och gå ut och ha kul på kvällen. Please God, måste verkligen komma iväg. Anledningen för vi eventuellt ska åka, är att om det nu inte skulle bli av, så har inte jag så höga förhoppningar som jag alltid har om allt när det handlar om kanske. Hatar att bli besviken.
I helgen så ska jag till Jessica på Birthday Party, och träffa alla goa tjejer som jag saknat. Längtar!

Adam

Träffade adam en stund.
Han spela över och lånade min snygga mössa.
haha snyggingen, pusspådig.



Helskön dag!

Idag var en mycket härlig dag. Slutade kl 11,40. Åkte in till stan och åt lunch med Mami och Alicia, sedan gick vi runt och kollade lite i affärer. Vi hittade världens sötaste kängor på Zara till Alicia. Åh det finns så söta barnkläder, haha jag är så löjlig, gick runt och bestämde vad mitt barn skulle ha på sig när jag fick det. Gud mitt barn kommer ha den fetaste garderoben i hela sverige typ!
Jag köpte foundation och en jättemysig lång mjuk tunika tröja på HM, som (belive it or not) var blå. Dom som känner mig vet att jag väldigt sällan har på mig något blått.
Sedan åkte jag hem, träffade Jackie en liten stund, det blev massage time, min rygg va helt död innan idag, nu mår den bra igen. Mer massage åt folket säger jag bara, synd att det ska vara så dyrt! Annars hade jag varit stamkund varje dag, typ.


För underbara tjejer. Linnea, Amanda och Johanna i skolan.


Alicia grymt snygga kängor. (för 5-åringar? hur ballt är inte modet för barn)


Min mysiga BLÅA tröja.

fin kjol

Ih senare ska jag gå till johanna och låna den här söta kjolen, tror jag.
Nu blir det middag med släkt.

Ciao


Yesterday!

Var verkligen jättekul igår!
Mamma blev jätte överasskad när alla hoppa fram, när hon kom hem. Hon fick sjukt grymma presenter, helt avundsjuk haha. Men det förtjänar hon verkligen! Glad för hennes skull.
Åt jättegod mat och jag drack Baileys, gud vad jag älskar det!
Johanna kom vid fem tiden, var trevligt som alltid.
Nu ska jag snart till stan med Cecilia! Så måste nog snabba mig. Är så tidsoptimistisk.


Här är lite bilder,

Johanna och Christoffer


Mamma och Peter



Me


Johanna



HELG!

Shulululu.
Äntligen är de heeelg, och jag är lycklig. IH. Idag var det seg dag i skolan, fast ändå rolig. Är så flamsig, måste skärpa mig ibland haha, är lite loca.
Har en toppenhelg framför mig. Imorgon blir det stor överasskningsfest för mamma. Hon kommer bli så glad och överasskad. Kommer massa folk, och har beställt mat för 5000, och massa vin och shit. Festen håller på hela dagen/natten. Johanna joinar på dagen, miss ma baby girl.
Sen på söndag blir det fika med mi reina, Tilda Sandin. Va sjukt längesedan!

Skulle följt med Adam med company ikväll till Håkan, men var tvungen åka hem och hjälpa till att förbereda.
Haha, träffade Adam i stan direkt efter skolan, och åkte hem till honom. Vi kolla family guy och båda slockna efter 5 min...Sedan vaknade vi 2 timmar senare och vi var tvugna att åka. Haha!
Får la träffa tönten lite mer i helgen, pusspådig.

Hmm...Funderar vad jag ska ha på mig imorgon, ska ha någon festklänning. Ska nog ta min "frans-klänning", som jag inte fått tillfälle att använda någon gång, till det blir det nog pumps, och röda läppar.


Pussar och Kramar Bianca

GRATTIS!

Grattis igen mamma, för idag är det din födelsedag. Te amooooooooo!
Ska snart äta tårta, mm! Är svinhungrig så kommer sluka den. Idag hade jag min längsta skoldag, fast den gick ganska snabbt ändå. Skratta så mycket, så jag fortfarande har ont i magen. Hoho. Så går det när man har för kul.
Och på labben i NO;n så fick jag till och med ett litet beröm, man tackar man tackar. Hatar allt som har med NO att göra, så blev glad haha. Nu blev jag helt plötsligt lite mera intresserad av NO, HAHA!



Without a doubt now i know all about
Love.

Jag älskar att gilla någon, haha.


PUSSAR

eftersom jag är på så otroligt dampigt humör, så bjuder jag på den här bilden, wohooo


Kebab

Kom hem från mr Khalif nu.
Åt kebabtallrik idag, är fortfarande mätt. Men så gott! Nu blir det till att plugga lite glosor. Sen ska jag sova, åååh så skönt. Jag älskar att sova.
Och imorgon fyller mami år! Grattis på henne. Älskar dig sååå mycket mamma, du förtjänar allt i världen och mer.
Imorgon är det den jobbigaste skoldagen...Men får tänka positivt, för snart så är det helg!
Och på lördag blir det birthdayparteeeey för mamma. Kommer massvis med folk. Ska bli jättekul, hihi.

Puss Godnatt!

Que caliente!

Idag är det vaaarmt! Dör nästan av värmeslag.
Imorse var det svinkallt, kändes som typ tio minus, så tar jag på mig jättevarma och mysa kläder, till och med benvärmare! Sedan så blir det bara varmare och varmare. Typiskt. Men haha, nu klagar jag igen. Får fan va glad över det fina vädret. Alla i Sverige klagar jämt på vädret, varesig om det är högtryck eller svinkallt. Hmm, men det hör bara till att klaga över vädret.

Idag slutade jag klockan 11. För att jag inte kunde vara med på idrotten, pga av att jag fortfarande är sjuk. Det var samma för Cecilia. Så vi åkte till Sibylla och åt, satt ute i solen. Var jätteskönt.
Sedan så drog vi in till stan och kolla lite, och jag köpte födelsedagspresent till mami. Och nu så sitter jag här, ska snart åka till Adam och träffa han en stund, sen åker jag från Adam direkt till afrikanska dansen. Ih, vill dansaaaaaa.
Sen ikväll blir det väl till att plugga.
Nu ska jag gå ut i det soliga vädret.

Ciaaaao


bitch till lärare

Idag var det en rätt ok dag. Va jättepigg när jag vakna...men det höll tyvärr inte så länge.
Somnade flera gånger på svenskan, sådär i 2 sek åt gången haha.
Vi åt på Paprika idag på lunchen, den inne i nordstan. Det var jättegott!
Sedan så kom vi typ 5 min sent till NO;n, men vi fick inte komma in för våran bitch till lärare. Så vi fick stå och vänta utanför i en kvart, så släppte hon in oss sen, och sa att vi skulle få 20 min frånvaro...åh blev så aaaarg! Hatar sånt. När folk är orättvisa. Ok, vi kom försent, men hon släppte inte in oss och skrev ändå att vi hade mycket mer frånvaro än vi egentligen hade?
Efter skolan så hämtade jag Nikita och Anelka. Jackie följde med, det var trevligt.
Nu sitter jag här, halvdöd som vanligt med en extrem huvudvärk...Men ska stoppa i mig en Ipren, och gå och fika med Johanna.

Ciaaaao

Haters.

Var en sak som kom upp som fick mig att tänka på en sak.
Jag älskar mina tjejkompisar (killkompisar med såklart)mest av allt, och jag tycker verkligen att vi tjejer ska hänga ihop, stötta och vara förstående för varandra.
Nu är det så att vissa tjejer som tyvärr inte har något liv, måste sitta och snacka skit om andra tjejer för att dom ska känna sig bättre och de har helt enkelt inte har något annat bättre för sig!
Tycker bara att det är så synd, för oftast så är dom här rykterna som "hatern" sprider ut, helt falska och det gör hela grejen mer tragiskt för den personen som sitter och hittar på de falska rykterna. Innerst inne så vet personen hur fel den har, och hur tragisk hela situationen är. Säger bara omg, snälla väx upp!

På sista tiden har jag inte mött på så många haters faktiskt, utan jag har istället mött helt underbara goa tjejer som jag lärt känna! Så plz tjejer, se inte alla andra tjejer som fiender...Se varandra som systrar istället, ta hand om varandra istället för att såra. De tjejer som är s.k "haters" har helt enkelt sjukt dåligt självförtroende och är inte så nöjda med sig själva, hoppas att ni någon dag inser hur fel ni gör och hur tragiska ni är, haha...
Till vissa personer "Dont hate me cuz you aint me".
D
e personer som känner mig, vet precis hur jag tycker. 
Och till dom resten goa underbara människor som finns, PEACE AND LOVE !


Nära döden upplevelse

OMG.
Vilken helg, med massor av händelser. Nära-döden-upplevelse, m.m..
Va ute på havet med en liten segelbåt när det stormade och vågorna rullade över och ner i båten, över oss.
Sen så satt vi så i 3 tim, trodde helt ärligt att jag skulle dö...MEN DET GJORDE JAG INTE! wohooo.

Imorgon är det en ny dag, en sprillans ny vecka, ser fram emot att gå till skolan...Hmm,förstår d inte själv, är väl för att jag var borta så mycket förra veckan. Efter skolan imorgon blir det till att hämta Anelka och Nikita på dagis. Och efter det blir det antagligen fika med Johanna!
Och den Afrikanska dansen började ju på tisdag! Blev jättebesviken när jag fick reda på det, hade ju laddat hela dagen för att det skulle vara imorgon...

Godnatt!


11september, rest in peace.

Rest in peace till alla människor som dog den 11 september år 2001.
Hoppas att all äcklig terrorism försvinner för alltid någon dag. Det är så synd att det påverkar oss alla, speciellt vi som är oskyldiga. Bara för att vissa svin som är helt pantade i hela fucking huvudet och tror så mycket på viss skit, att de väljer att offra sitt liv, så att flera tusen människor dör. Varför?


What went wrong?




makeover

Sista vilodagen idag. Sen nästa vecka ska jag köra för fullt i skolan!
Medans jag är hemma, så blir jag så uttråkad och måste ha någonting att göra.
Så hittade jag en hemsida som man kan sminka personer (även sig själv, om man laddar upp bild) med riktigt smink, alltså från olika sminkmärken, det är riktigt roligt! Och man blir helt fast i det!
Jag har suttit jättelänge nu, och man blir bättre och bättre ju mer man gör det. Hahaha, guuuud va intressant! Men tjejer (och killar som är lagda åt d mer feminima hållet) holla at this website! http://taaz.com .

redigerade bildermig från taaz.
 

Åh vill ju ha sånt Beyonce hårsvall...
Blev sugen på att göra någon förändring nu, med håret.
Mörkt eller ljusare brunt...gud va svårt.

Ciao


komplimang till adam

Adam är så snäll. Adam har...
så mjuka händer.

ADAM KHALIF NULLAH INDIAN

kändisss

Framtida kändisen.... ! nedanför, haha


Gud...är helt konstig i huvudet,känner mig helt hög! Och yeees, fixade min webcam idag så den funkar, blev jätteglad. Kom på att jag glömt att plugga in den vid ett ställe, ja hon som har MVG i teknik missade att plugga in kamera jäveln, inte konstigt att den inte funkade.
Sitter samtidigt och pratar med Adam i telefonen, känns som om min nacke ska dö, eftersom vi har pratat i typ 100000 tim nu..(1,5tim). Vi har bestämt vad vi ska ha på oss på halloween, jag ska typ va sexy nurse och adam vet vi inte riktigt bestämt, troligtvis kommer han vara Indian...Då tjänar han ju in på pengar, eftersom han inte behöver köpa någon dräkt, han är ju typ gbgs indian!

Adam hjälpte mig även med att öka mina sidvisningar, så att jag ska bli känd! Men Adam gör inte detta för min skull, utan för sin egen del såklart...För att han vill att han ska bli känd! Och han vill dessutom ta alla mina pengar jag får när jag blir känd.
Dagens ris och ros går till Adam (svart) Khalif

solig dag

Typiskt. När jag är hemma och sjuk, så blir det typ sommar.
Hmm...det kallar jag otur. Men ska snart gå ut lite i solen, och ha sällskap med Jackie. Ska bli skönt att komma ut lite. När man är hemma och sjuk, går tiden så konstigt tycker jag. Man tror man ska hinna med massor, men eftersom man är så död i kroppen så slutar det alltid med att man ligger som en död säl på soffan. Är helt ful idag, inget smink, fula kläder och fult hår. Haha! Men om jag tänker efter så är det rätt så skönt...

Puss på er, från en sjuk Bee

BIG BUTTS

Sitter här med Jackie och lyssnar på I LIKE BIG BUTTS AND I CANT LIE.
Varför lyssnar jag inte mer på denna låten? Helt fucking awesome!


FUCK THIS SHIT!

Helevete, sjuk igen. Men nu är det riktigt sjuk med.. åh har hög feber, värk i kroppen och tycker jättesynd om mig själv!
Fan fan fan.
Men imorgon är det skolfoto i skolan, så måste dra mig dit, för vill inte missa det. Sen blir det väl till att åka hemåt igen och åter tycka synd om lilla mig som är så sjuk.
Saknar massa personer just nu, va jättelängesedan jag träffade er, nu vet vilka ni är! Kärlek till er, ni är mina änglar. Nu ska jag njuta framför TVen med min favorit tjej, Tyra Banks, älskar hennes talkshow. Sen får jag lite trevligt besök också, behöver det. Är värsta ensam haha, har varit själv i hmm...2 tim.
Och jag måste bara tillägga på slutet att aaaaaaaj vad ont det gör i min kropp.
Nej, jag klagar inte alls. Tänk på barnen i Afrika. Då skäms jag.
Och just det! Jag ska börja i Afrikansk Dans, wohoooo here i come! Shake som boootey.

Peace

AAAAAAAAJ

AJ! Jag har ont i min visdomstand! pain pain pain...
den håller på att växa ut, vilket gör att jag kanske är mer mogen, hehe, vissa får ju typ aldrig sina visdomständer. HOHO jag är full med visdom.

Idag ska jag ha världens mest slappaste dag man kan ha, fan va skönt det ska bli! Ska inte ha något liv, utan sitta framför TV:en hela dagen. Jag kanske ska åka iväg till Danmark någon helg framöver, utan föräldrar, bara ha kul, leva livet och komma iväg. Sen på höstlovet ska jag förmodligen åka på någon restresa. Älskar att resa. Blir så glad bara av att tänka på det.

Besitooos


mammas snygga jacka som jag brukar sno, hehehhehe.


MODEL

Så nu va min söndag över, kändes som om det var typ 2 min sedan jag skrev förra inlägget i bloggen.
Nu har jag spenderat massa tid framför TV:en vilket känns bra, men jag har inte hunnit med några läxor...men men. Blir väl att jag börjar med dom kl 24,00 haha...
Kollade på Victora Secret's Fashion show, n I just loooove it! En dag kommer jag gå där hehe (; nejmen, det är så roligt att kolla på den, vet inte varför. Varje år sitter jag som klistrad framför TV:en när det går. Sen blev det bara bättre, för efter den så kom säsongspremiären av TOP MODEL!! Woho. Vad ytligt jag är haha.. men whatever.
Ciaaao

Noemi Lenoir

Stressig söndag

Nu har jag vaknat för tidigt IGEN, pga av mina småsyskon...känns som om jag aldrig kommer få min perfekta sömn. Jag vill bara sooova, men mammas kusin är här, så är tvungen till att äta frukost med dom. Ibland är man bara tvungen till att offra sig lite.
Idag ska jag gå på bio, förmodligen Linje 1 2 3 kapad, den verkar ju asbra! Eller så blir det public enemies med Johnny Depp...Raowr. Kommer sitta och dregla istället, haha.

Så ska jag även hinna med att jobba idag, köpa skor och plugga. Busy som vanligt, börjar alltid med att jag har en hel, ledig lång och avslappnad söndag framför mig, och det slutar alltid med att den är fullbokad, stessig och en kort dag. Sen börjar skolveckan igen, halleluja...
Nästa vecka vill jag iaf in till stan och shoppa! Har sett massa nya mysiga koftor till hösten och jag tycker modet förövrigt är skitsnyggt nu till hösten. Ska till och med våga mig på att köpa en keps! Dom som känner mig vet att jag aldrig har något på huvudet som keps...Men är nog skönt att ha det på bad hair days. Har sett min på Rut m.fl.


                                 
                                                  Sexy himself, Johnny Depp.


Babysitter

Idag så passade jag nik och anelka, johanna kom och vi hade det såå mysigt! Är så trött nu, man blir lite trött av att passa barn ändå...
Imorgon så ska jag ta de så lugnt, behöver det! Nu ska jag gå och kolla kylen, snälla gud hoppas att det finns kladdkaka kvar!


Puss!



Här kommer lite bilder

Jag och Anelka


Johanna, jag och Nikita myser i soffan


Nikita, sötnosen!


COOOKIIIES

Kom precis hem. Mammas kusin är här, så nu ska vi fika, och jag är sååå fikasugen! Mmm Cookies.
Ikväll ska jag passa Nikita och Anelka, ska bli mys :) skriver mer imorgon.

Ciao

idag är det fredag!

Wazaaaap.
Sitter här och degar framför datorn, ska hämta Alicia på dagis strax. Ska mysa med lilla stumpan lite. Sen ska jag och Adam se Harry Potter på bio, ha ha ha ha! Ska bli kul anyway!
I helgen blir det en busy helg...just nu känner jag mig inte så bra, det sjuka sitter kvar ännu, mitt huvud bara dunkar och jag känner mig så blääää...
Bjuder på ett leende iaf...



hejdå.

hell yeah

Oj, vad jag är trött i huvudet nu. Kom precis hem...
Började kl 8 i skolan idag, hade världens längsta och segaste lektioner och slutade kl 16,00. Riktigt nice!
Sen direkt efter skolan, så åkte jag in till stan och mötte Johanna, vi gick runt och kollade lite, saknar henne...
Blir så konstigt om man gått i samma klass i typ 10 år, och sedan börja helt olika skolor.
Nu ska jag åka iväg till IKEA och köpa en ny garderob, och lite annat, sen hoppas jag på att vi hinner åka och köpa mina skor, ih!
Imorgon kommer jag fan springa ut från skolan när vi slutar, var längesedan jag velat ha helg så här mycket som nu.

Puss B.

barnpassning

Nu är jag äntligen hemma. Rätt så lugn dag ändå idag i skolan. Efter skolan så följde Cicci med mig och hämtade Nikita och Anelka på dagis. Sedan så mötte Cicci Patrik, och jag och sötnosarna åkte hemåt.
Vill bara att de ska bli helg, helg och helg. Jag vill mysa, festa och bara leva livet.
Amen to that!

Anelka :)

fighter

Nu ska jag gå till skolan idag, är stolt över mig själv! Jag är helt död inuti min kropp och utanpå haha. Men jag är en riktig fighter som går ändå, wohooo!
Efter skolan idag får jag skynda mig till Nik's och Anelkas dagis för att hämta dom, sedan åker vi hem. Och ikväll hoppas jag att något kul händer...men som vadå? Min största önskan hade nog varit att jag öppna dörren och jag kom in i lägenheten som var fylld med 1000kronors lappar. Ok, back to reality.

Byyye


En bild på snygging Ciara.

tråkigt! hår-ångest

sjuklingen

Dör av tråkighet. Vill göra något kul med mitt hår. Platta d nyss...Jag vill ha lååångt hår!
Och jag vill åka utomlands. ÅH!
Kan inte någon bjuda mig på en resa haha!

Besitoooos

whos lovin you?

Sitter hemma idag, vaknade med feber. Fast hade en kort dag idag i skolan, så valde att vila och bli frisk tills imorgon istället!
Just det fan, har naturkunskaps läxan tills imorgon, åh orkar inte...
Såklart den dagen jag är sjuk, så är det strålande sol ute och asvarmt. Its my luck!
Men ska gå ut om ett tag och ta några andetag, känns så instängt.


Eftersom jag inte haft något bättre för mig, så har jag tänkt lite.
Har alltid undrat hur man vet vem/vilka som älskar en på riktigt. Inte "älskar" någon så här; vi har inte setts på evigheter gumman ,miss you, ÄLSKAR DIG
Utan nu menar jag riktig kärlek, man kan ju aldrig riktigt veta om en person älskar en på riktigt. Ibland blir jag så förvirrad i mina tankar när jag tänker på det. Tänk om man egentligen inte älskar de personer som man bör älska, vad händer då, är man en dålig person?

Man kan ju inte precis styra över vem/vilka man älskar. Och du kan ju ALDRIG få svar på vem/vilka som älskar dig. Utan det får du känns själv vilka de är...Alla behöver kärlek, så är det bara. Utan kärlek så går vi under. Vissa föredrar t.ex pengar före kärlek. Men hur kul är det är simma i pengar, men inte ha någon som älskar en. Då är det inte värt att leva. För du har inget/ingen att leva för.

Jag brukar säga, insidan avgör inte vem du är, det är dina handlingar som avgör vem du är.

Och om du verkligen älskar någon, glöm inte då av att visa det för personen. För det finns inget bättre än att känna sig uppriktigt älskad.

PEACE


RSS 2.0