Dear god

Dear god, tonight im going to be a sexy devil.

Ja, som sagt. Ikväll blir det Haloween Party, med Cecilia och Jackie. Ska bli så kul så. Jag ska klä ut mig till djävul. Min kära mami tyckte inte att jag behövde klä ut mig...hehe, rolig hon är.
Nu ska jag fika lite med min abuelito. Sen drar jag in till stan och shoppar lite med theee Jackie. Sen blir det hem och äta god middag med Jackie och familj. Och sedan blir det parteeeey.
Har inte skrivit på bloggen i år, men hade ingen lust att skriva bara. Så är det... Men nu är jag igång igen. Förlåt för mina synder, mohahahha. Skriver mer imorgon.

Trick or treat? ;)





Renovering och over-thinking

Hejsan!
Från igår till idag tror jag helt ärligt att jag har sovit i ungefär 20 timmar. Jag var så sjukt trött igår efter jobbet, att jag slocknade med en gång jag kommit hem. Sedan vaknade jag senare på kvällen, kröp ner hos lillasyster, vaknade på natten och in till min säng haha. Vilket natt äventyr.
Sedan åkte jag och fikade med Thomas, det var trevligt. Efter det så åkte jag och träffade Ellen en snabbis.
Åkte hem och började sortera allt jag har i mitt rum, för jag ska renovera det. Måla om och hela skiten. Så nu ser mitt rum ut som ett väldigt tomt rum, vilket det i för sig är. Känns så knäppt bara, blir till att ligga i soffan inatt. Men jag älskar att sova i soffan, den är så mjuk hihi.

Åh känner mig så emotional fucked up just nu...vet inte riktigt vad det är, men vill bara åka någonstans och rensa hjärnan. Önskar att det fanns en liten av/på knapp för hjärnan ibland.
Skulle vara så skönt att kunna stänga av ibland bara. Jag har en tendens att overthink everything. Just i detta fallet, så brukar killar vinna över "overthink ältandet".
De verkar inte tänka för mycket alls, haha! Nej men nu lät det fel. Men jag menar, killar brukar inte kunna älta saker så mycket som vi tjejer gör. Nu är det ju olika från person till person.
Men vad jag har upplevt så är killar lite enklare ibland. Liksom deras betendee borde ju man kunna skriva ner i en jävla instruktionsbok, men tjejer ojojoj, det skulle aldrig funka att skriva ner vårat betendee i en instruktionsbok, för att vi har ett sådant emotionellt humör, och det reflekterar våra handlingar. Så jag ska börja tänka mer som en "kille" ibland. Helt enkelt simpelt!  

Stupid

Kommit på en sak nyligen. Att människor är sjuka i huvudet! Och just nu syftar jag mest på mig själv.
Jag vet inte hur jag orkar, skjuta upp allt jobbigt till den sista sekunden. Som nu, när jag sitter med en halvskriven novell som ska vara inlämnad imorgon! OCH jag har ett engelskaprov imorgon, jag har knappt öppnat boken. Jag orkar inte. Får fan ta och skylla mig själv.
Anyway, haft en helt ok dag idag. Kom till skolan 11,40, slutade 15,30. Åkte till mammas kusin och hämtade en sak jag glömt, sen åkte jag hem en snabbis. Träffade johanna och vi åkte till espresso house. Meningen var att vi skulle plugga, men nejdå det blev inget plugg (oväntat...) vi hade kul och pratade en massa. Sen så kom Linn en stund och joinade. Längesedan vi tjejer träffades. Känns så synd, alla har gått olika vägar. Men det är väl så det är antar jag.
Men vi SKA ha fotbollskväll med bääärs på lovet tjejer, haha! Thats how we rol.

Imorgon är det sista dagen innan lovet! Thanks god, skulle fan säcka ihop annars. Kanske blir fest på kvällen med Cecilia och Jessica.

Ciao

ellie & me yesterday... vill verkligen ha den klänningen, gah.

ellen!

idag efter skolan åkte jag och fikade med underbara ellen, är lika roligt varje gång jag träffar dig! Vi fikade som vanligt på Espresso House. Sedan så gick vi runt i stan och kollade. Vi båda letade efter klänningar. Vi provade några stycken. Här är två av dom...


Tillslut fick jag beslutsångest och hittade inget att köpa typ, haha. Men Ellen hittade en jättefin myströja! Men jag köpte tillslut hårspray, läppgland och fransk manikyr.

Nu är jag hemma och försöker plugga. Undra hur det kommer att gå, jag får fan ta och skärpa mig. Nästa Novell!

Puss

snart lov!

Det är snart lov! Är helt lyckligt, sitter helt perfekt med ett lov nu. Ska spendera det hur bra som helst har jag bestämt, med mys, kompisar, familj och fest. Och såklart massa annat. Jag ska renovera mitt rum under lovet med, måla om och köpa nya möbler. Det blir en skitsnygg ljusgrön lime-aktig färg på väggarna, och så ska jag kanske få familjens plattskärms tv, gött!
Idag har jag inte gjort så mycket. Efter skolan så åkte jag till tandläkaren, där jag råkade glömma hela min smink necessär på toaletten, suck...mycket pengar som försvann där. Nu har jag pluggat lite engelska, och sitter bara och slappar. Amen to that!
Imorgon ska jag fika med Ellen. Ska bli kuuuul, längtar!

Och på torsdag så ska jag vara med min wifey som jag inte varit med på åååååååår, saknar dig för mycket!


home sweet home

Är hemma från lägret nu. Det var verkligen jätteroligt! Är helt slut i hela huvudet och kroppen. Känns segt att ha skola imorgon...Men det är ju bara en vecka kvar till lovet nu. Ska bli så kul med lov! Ska party all the time, haha! Är verkligen festsugen nu. Om en stund kommer Adam hit, och vi ska åka och äta kebab, mm är så sugen på det. Sen blir det väl mys time hemma hos mig med film och så.

Puss


Läger

Har inte skrivit på evigheter! Har varit så upptagen med allt. Massa läxor osv. Idag har jag varit hemma och vilat mitt öga. Jag fick synrubningar igår på lektionen, tappade synen på ögat. Var skitläskigt! Så har varit tvungen att vila det. Men lite senare idag ska jag åka på läger med min härliga klass SP1H!
Och vi kommer hem på söndag, då blir det till att träffa adam! Nästa vecka är det bara en vecka kvar tills det är lov, iiiiiih!

Just det jag berättade aldrig hur det var på hagabadet! Helt underbar massage, kändes som om jag svimmade under den, av njutning typ. Men i början var det inte lika kul... eftersom jag är extremt kittlig, så tog det en liten stund innan hon kunde börja massera mig, pinsamt! Men efteråt doftade jag mörk choklad, mm. Huden var lika len som en babyrumpa.

man fick gå runt i morgonrock och badtofflor innan behandlingen.

söndag

Idag är en mycket trevlig dag. Vilodagen söndagen. Igår sov Adam över hos mig, älskar att sova med honom. Det är så mysigt. Och eftersom vi inte har någon "dag" då vi blev tillsammans, så tvingade jag han att vi skulle välja en. Då ville han ha 11 september (suck), men det fick det bli. Så det betyder att vi har 1 månad idag! Woho. Men han skäms när jag säger att vi har en månad, ja håller med, det låter så lite och löjligt men ändå. Ih, jag är kär. Älskar att vara det. Och Adam är kär i mig tralalallalala.
Ikväll ska jag, mamma och syster gå på filmen Fame. Hoppas inte den är så jävla fjantig och amerikansk av sig. För jag älskar dansfilmer.
Imorgon blir det spa på hagabadet, chokladmassage,längtar!



Flashdance

Låg och kollade på Flashdance sent igår, för jag kunde inte gå ut pga luftrören. Älskar att kolla old-school dansfilmer, det är en sådan känsla. Filmen är så jävla bra. När jag satt och tittade på filmen kom jag på att huvudpersonen Jennifer Beal, liknade min mamma när hon va ung i utseendet. Rätt så mycket med!
Sedan efter filmen somna jag som en däckad liten säl i min säng.
ciao

Jennifer Beal

Luftrören

Suck, vaknade med att det stack till i bröstet när jag andades. Åkte till axessakuten, och läkaren sa att förkylningen satt sig på luftrören. Typiskt var min första tanke, jag som skulle festa idag! Men men... kan ju tänka i ödets tanker, det var meningen att jag skulle bli sjuk. Allt har en mening, hihi. Det får mig att inte bli så deppig, för att jag ej kan festa idag. Nu har jag legat och sovit i några timmar. Och kollat på Step up, nu blir det till att kolla på American Gangster, och äta kladdkaka.

Pussss

Indiska mat

Har håltimma nu. Ska åka iväg och käka indisk mat. Ska bli gott, är sjukt hungrig nu. Sen efter det så är det matteprov. Sen åker jag till adam, och sen hem. Sova. Haha nu vet ni vad jag gör idag.

Puss


matorgasmer

Ih idag har varit en s.k mat-orgasm dag! Jag har ätit en massa gott och bara njutit. Först en stor god frukost (började sent), sen sushi, efter det subway meny, sen en chailatte. Kärlek till chailatte. Bråkade lite med Mr. Perfekt hur man uttalade chai latte. Jag säger det i ett ord "CHAIlatte" men man ska tydligen säga det utdraget "Chaaaai Laaaattteeee". Men sånt orkar inte jag, jag är göteborgare så jag säger CHAIlatte. Oj, vilka saker jag går och tänker på. Nej, men rätt ska vara rätt och fel ska vara fel. Så jag har rätt!

Nu gör jag något som jag inte borde göra egentligen, nämligen sitta framför datorn. Jag borde plugga matte för jag har prov imorgon. Så jag måste gå och plugga nu. Sen ikväll ska jag kolla på fråga olle, haha älskar det programmet.

Puss och godnatt

tacopaj

Sholahopp!
Nu sitter jag har och väntar ivrigt. Har lagat mat åt adam, skulle visa mina talanger inom matlagning. Så jag ber till gud att inget går fel nu, för då kommer jag ladrig kunna släppa det. Har gjort tacopaj! Det luktar så gott. Känner mig lite som en duktig gammaldags hemmafru, som sitter och väntar på sin man, för att kunna äta.
Wish me luck. Och om han inte gillar den...ja då är det hans problem haha. Jag har fan problem med min agressivitet, haha nej då, men jag är så trött nu och på lite smått dåligt humör. Men ikväll ska de myyyyysas.

Puss
egopic... happy mothafucka


Söt kjol

Söta kjolen från Hm som jag provade. En utav många kjolar som jag ska köpa. Finns så många av dom! Och alla är ju så fina.


slapp

Hej! Idag gick Naturprovet bättre än väntat faktiskt, får iallafall G. Vi fick hur mycket som helst att plugga in, men provet var det inte alls mycket på. Onödigt!
Hittade lite löshår häromdagen, men otroligt slitet så kan inte använda det. Ska köpa nytt nu snart, är så kul att kunna omväxla håret. Och imorgon ska jag in till stan och köpa en jättesöt jacka jag sett. Vill köpa den nu,nu,nu men är så trött och orkar inte åka in till stan. Måste tvinga mig själv att ta det lugnt, för känner mig inte så bra. 
Sedan ikväll blir det lite jobb, sen fika med Tilda och Johanna, mys! Längesedan man träffade tjejerna.

Kom på att jag uppdaterar min blogg lite med olika mellanrum, men så är det. Vissa dagar känner man för skriva, öch vissa dagar känner man inte för att skriva, hoho.


                                                 så fint med långt hår...önskade bara att det var mitt egna.


Förkyld

Förkyld, snoret bara rinner. Usch!
Helgen har gått snabbt som vanligt. Sov hos adam både i fredags och i lördags, det behövdes. Känner mig ganska utvilad nu. Men plugget har gått sådär...har ju NO prov imorgon, ett sjukt stort prov i natur b kursen. Är nästan säker på att jag kommer få mitt allrs första IG på ett prov. För jag känner att jag inte kan någonting alls. Hoppas någon känner som jag, för vi har jättemycket på detta provet.
Idag så skulle jag egentligen behövt pluggat hela dagen, men orkade inte, så jag och adam kollade runt lite i stan. Sedan så åkte jag hem, och tiden bara gick. Först nu har jag brjat med NO:n...bra bianca!
Imorgon ska jag antagligen fika med Tilda efter skolan, och ev. möta adam i stan, för han skulle köpa ett par byxor.

Längtar till nästa helg!

Puss & Kram Bianca

skolan dödar mig

Det stämmer faktiskt, skolan dödar mig just nu. Är så otroligt trött varje dag, har ingen energi som jag hade förut!
Imorgon har jag ett stort historieprov och måste plugga massa ikväll, är rädd att de inte fastnar. Jag pluggar alltid dagen innan prov/inlämning, det är ingen bra. Men jag kan bara inte plugga lite då och då, blir så disträ, och får mitt s.k "vuxen-adhd". Haha jag har gissat att jag har den prognosen. Damp som kommer på senare år, hell yeah! Eller så är det bara humörsvängningar jag har. Helgen blir en plugghelg den med, på måndag har jag ett jävla stort äckligt NO prov. HATAR DET! Och jag kan inget. Jag och Cicci ska iallafall ha mysigt i helgen och plugga massa. AMEN!
Nu ska jag diska, och sedan ska jag lägga i en wonder-creme i håret och platta det. Sen ser jag fram emot att sova ikväll, min favorithobby typ.


RSS 2.0