Say whaat, modell?

va som sagt i stan idag. Så kom det fram två människor som frågade om jag ville gå modell för en designer från stockholm. Javisst, sa jag. Så gick jag på casting med en gång, och fick jobbet.
Ska gå i streetkläder, och ska ha mitt hår i affro, haha! De du..
Modevisningen är på Elite Park Avenue Hotel, nästan längst upp för avenyn. Det börjar kl 19,00, men om du vill komma och kolla, så kom i tid så du får plats.

Puss

Borsta tänderna, så blir du riktigt glad!

Oj såg en jättesöt bild på adam när han borstar tänderna...eller såg många söta bilder när han borstar tänder. Watch and learn people.
Han kommer nog bli arg på mig, men det är de värt.

 

PUSS PÅ DIG DIN GODING!

1a advent, mysdag

Idag är det första advent. Visste inte om det, men blev så glad när jag fick veta det! För snart är det jul, och jag älskar julen. Så mysigt.
Glömde skriva om i torsdags när jag träffade min babe johnanna, var så längesedan. Vi träffas ju aldrig längre. Behöver henne, hon är min luft typ... Bästa vän. Vi har ju känt varandra i fan 11 år. Och vi har lovat varandra att vi ska åka till mallorca när vi är pensionärer och spela bingo. Thats what i'm talking about haha, riktiga bingo kärringar ska vi bli.
Ja i torsdags gick vi i stan och fick som vanligt tusen skrattanfall. Vi råkar alltid ut för så roliga personer när vi är tillsammans, alla randoms bara dras till oss. Vi är mupp magneter.
Efter det åkte jag till min underbara Adam, och vi hade så mysigt.

Nu ska jag åka in till stan och börja kolla julklappar, woho!

                        


New Moon!

Ja, så nu har man sett den. Den omtalade filmen, och den var bra! Fast jag hade faktiskt lite högre förväntningar om den, eftersom alla har snackat så mycket om den. Men den va braaa!
Jag hade ju bokat 2 biljetter till mig och adam kl 21, men så glömde jag hämta ut dom...så fick köpa nya biljetter på nätet i sista sekunden. Fanns 2 platser kvar till 23,15. Och fan va död jag var då, så sjukt trött.
Efter bion åkte vi hem till Adam och slocknade så sött båda två.

Idag har jag känt mig sjuk. Har haft feber. Usch, är det meningen att man alltid ska vara sjuk på vintern? Så otroligt jobbigt...

Ja, nu är det mindre än 3 veckor till jullov, och det är underbaaaart! Och de sista 3 veckorna kommer bli fullspäckade med roliga fester och massa annat roligt. Ja vad ska man säga, I love to live.
Och imorgon är det första advent, gud va mysigt.

Puss och kram

Mums

Idag stannade jag hemma för att jag kände mig sjukt trött efter igår, och hade extrem mensvärk, till alla som antecknar.
Har inte gjort så mycket idag. Blev asförbannad när vi inte hade några ägg hemma. Upptäckte det när jag plockat fram alla saker, och rört ihop det. Blev helt deprimerad. Sedan gick det över, och käkade sushi. Älskar det verkligen, är min drog för tillfället.

Bokade biljetter till New Moon, till på fredag. Måste ju se den. Alla snackar ju om den! 
Verkar sjukt bra, och när man ser alla bilder från filmen vilket består av 99 procent nakna-muskelösa-överkroppar bilder, så blir man ju lite taggad. Nu är det ju så att jag ska se filmen med Adam!
Men jag har ju min egen Taylor Lautner, har hört från många att Adam är lik honom och det tycker faktiskt jag med. Score!

Godnatt och sovgott folk, puss


Taylor Lautner i New Moon.
 


Svimmade

Hej.
Idag var en mycket trött, deprimerande och regnig dag. Med massa äcklig mensvärk och ilska.
Efter skolan åkte jag till frölunda för att ta några blodprover. Har aldrig tagit ett blodprov i armvecket där dom tar extremt mycket blod (enligt mig) det bara sputar blod i provröret...usch mår illa nu när jag tänker på det. Ja i alla fall, hon tog två provrör med blod. Jag började känna mig sjukt illamående och snurrig. Men jag vågade inte säga något. Sen när jag skulle resa mig upp ocg gå ut. Så såg jag ingenting, allt blev svart och jag fick ett tryck på huvudet, blodet rusade och jag ramlade på golvet. Usch, det var jätteobehagligt. Fick en chock. Ja, så idag har jag svimmat.
Lite drama till vardagen.

Nu ska jag sura och plugga till Idrottsprovet som jag har imorgon. Vilket jag inte ens kommer att orka.
Fuck everything.
Not, bara skoja. Jag är ingen som ger upp. Är jävligt envis, tack för det!


B.

Stelt Sverige

Satt på spårvagnen hem från Adam imorse, och kom och tänka på hur stelt Sverige är! Var ett par turister som behövde hjälp med att betala biljett, så frågade dom en man brevid mig, som bara ignorerade dom totalt och mumlade något, wtf is the problem? Blev jätteirreterad, så jag reste mig upp och hjälpte dom. Slår vad om att Sverige tar världsrekord i att vara osociala.

Ja, idag är en helt vanlig lördag. Jag skulle gått ut ikväll, men orkar helt ärligt inte. Är slut i hela kroppen. Så ska vara hemma ikväll och kolla film med familjen. Det behöver man ibland med. Va sjukt längesedan jag va hemma en lördag, om jag tänker efter.

Imorgon ska jag och mamma dra in till stan, och jag ska köpa paljettleggings och andra nödvändiga saker, höhö.
Och nu har jag bestämt mig, att i vår ska jag börja satsa på dansen. Efter jag återhämtat mig från operationen. Då fan ska de dansas! Har inte bestämt mig om vilken dans jag ska välja bara... blir antingen reggaeton, salsa, dancehall eller samba.

Peace

Finally!

Äntligen kan jag skriva på bloggen. Mitt internet har inte fungerat på några dagar nu, riktigt irreterande, men man märker hur mycket tid man får över faktiskt haha. Tiden går snabbt när man sitter framför datorn.
Hm, vad har hänt under dagarna. Just det, ska operera mig den 21 januari. Ska operera bort mina halsmandlar, så jag slipper ha halsfluss så ofta. Blev skiträdd när läkaren förklarade hur operationen skulle gå till. Dom skär ju upp i halsen, så efteråt så kommer jag inte kunna prata eller äta, haha! Let's see how that will work out!?
En Bianca som inte kan äta eller prata, say what? Jag kommer ju fan dö. Kommer inte kunna vara i skolan eller ute på typ 12 dagar.
Så jag får ha olika pass, där mina babes kommer och hälsar på mig, annars kommer jag ju dö av tristess.

Imorgon har jag spanska prov. Hade buffert-dag idag i skolan, men hade inte gjort Ideologiprovet, så fick pallra dit mitt ass kl 8 på morgonen. När alla andra fick sovmorgon...kul. Sedan så åkte jag en snabbis till Adam och sov lite med honom innan han började. Åkte förbi subway på hemvägen och köpte med mig mat.



PUSSPUSSPUSS 
having a fucked up and bad hair day? Put a smile on your'e face and spread the jooooy, AMEN! WOHO, thats what i do. syftade på bilden nedan. Har verkligen bildtorka. Men vet att det är mycket roligare att läsa när en bild är med ;)


 


party & swineflue

Igår var jag på fest med en bunt härliga tjejer. Hade tagit vaccinet innan i skolan igår. Så jag va lite hängig hela kvällen. Och idag så vaknade jag med dunkande huvudvärk, ont i kroppen, feber och ont i halsen. Och jag kan inte ens röra den armen som jag tog sprutan i. Herregud, jag visste inte att vaccinet kunde påverka sådär!

Ciao

YEEEEEEES!

Fick nyss veta att jag börjar kl 13 imorgon och har en lektion som kan ta typ 15 min. WOHO!

yeeeeeei!


äckel väder!

Usch, vilket äckligt väder det är, helt regnigt och kallt! Vad tur att man sitter inne i en varm lägenhet. Men man är lute rädd att babyface ska knacka på dörren, usch, hoppas dom tar fast han snart!

Nu har jag pluggat jättemycket, känns bra. Ska ta en liten paus med Johanna nu om en halvtimma at' 7eleven. Måste ha lite sugar, coooookies.

Sen när jag kommer tillbaka hem, ska jag skriva en engelska uppsats om Beyonce. My one and only hahaha, ne nu driver jag. Men hon har alltid varit en förebild för mig. Hon är grym!


today

Hello.
Idag när jag vaknade hade jag sjuk träningsvärk, kunde knappt röra mig. För jag och Tilda var på poweryoga igår. Var sjukt roligt faktiskt! Men svårare än jag trodde. Vet inte hur många gånger jags tod i den jävla ställningen hunden, fick sjukt ont i armar och ben tillslut så jag skakade haha. Varje gång någon säger hund kommer jag få ont i kroppen typ...

I skolan var det en vanlig dag, jag va däremot sjukt trött, eftersom jag som en timma inatt. Kunde inte sova, så låg uppe och kolla TV hela natten, SMART!
Sista lektionen, naturkunskapen, hade vi ingen eftersom vår lärare var sjuk, woho!

Nu ska jag på bio! Vet inte vilken det är faktiskt, men det lär jag väl få veta innan. Den börjar kl 18, så ska dra och äta sushi innan så måste nog snabba mig.

Och just det! Det var jättemysigt att passa anelka med adam i lördags. Haha, han sov ju iförsig 99 % av tiden vi passade honom. Men fan vad jag kan skratta åt så här i efterhand, när anelka vakna, så bad jag adam att sprinag ner och hälla mjölk i hans nappflaska och ge till mig. Det tar en liten stund, så kommer han med ett helt mjölkpaket?! Hahahaha, skulle jag öpnna hans mun och hälla från mjölkpaketet eller. Ni killar har faktiskt noll koll i sådana lägen.

Ciao

shopping

Hittade snyggaste nitarmbandet idag! Och lite pärlarmband med bling. Sen hittade jag ett par skitsygga jeans och ett par hotpants. Livet leker, haha!
Adam är snart här, då ska vi sitta barnvakt åt lilla Anelka.

Peace

Hello sweden

Hejsan!
Känns som om jag blivit misshandlad på hela kroppen. Det är resultatet av att min 5-åriga lillasyster Alicia sov brevid mig inatt. Det var verkligen jättemysigt, hon är den sötaste som finns. Men hon har en vana att knuffa ut mig ur sängen, och ha all plats för sig själv. Så det värker i hela kroppen nu.

Idag ska jag och mami till stan tror jag. Hon slutar sitt jobb snart, så blir väl till att åka in och kolla lite. Vet lite grejer som jag vill köpa. Finns så mycket fina kläder nu, iiiihh.
Ikväll ska jag och Adam (ja, det är sant) passa Anelka i några timmar. Adam är fast besluten om att Anelka kommer att älska honom, men eftersom Anelka är så "svårtflörtad" och främlingsfientlig, så tror jag på ett NEJ. Men det är upp till bevis ikväll då. The deal is on.
Sen åker vi väl hem till mig, och sover..eller något..hihi



Redbull ger dig vingar

SÅ HÄR GÅR DE NÄR MAN HAR DRUCKIT NÅGRA REDBULL.
WOHOOOOOO!
Kommer dock aldrig att somna, men men.

"hello, I get high on sugaaaaaaar!"

duktig flicka

Har varit sjuk hela veckan nu, väldigt segt. Tänkte gå till skolan imorse och göra naturkunskapprovet, men jag hade hög feber. Har varit väldigt duktig under de dagarna jag varit hemma, har pluggat rätt så mycket. Får ångest annars, man missar ju så sjukt mycket.
Och jag hörde att det skulle snöa ikväll, woho! Så passande att min jacka kom med postordern idag! Jag gillar faktiskt snö, sålänge det ligger kvar på marken. Annars är det ju ingen idé att det är kallt. Om det ska vara svin kallt för det fan komma lite snö med.

Ikväll blir det till att titta på EMA på Mtv, jag är en sån nörd, älskar allt med MTV haha. Men kul att se lite uppträdanden och lyssna på lite nice music.

Mami är så gullig, hon köpte med sig god mat från stan förut till oss, så tvingade hon mig att göra kokosbollar,haha! Sådan mor sådan dotter. Fast dom blev jätteäckliga! Har aldrig hänt förut, buhu. Haha, varje gång hon kommer hem från stan så har han händerna fulla med kassar, och jag skrattar åt henne varje gång, när hon frågar om hon kan "gömma" kassarna i mitt rum så länge. Hon är för skön. Båda är shopaholics.

Suttit och lekt lite med photoshop, finns inget bättre! Kan sitta i timmar. Och till jul har jag bestämt mig för att köpa en riktigt bra systemkamera.


Bianca in a box, hahaha hur klockrent är inte de... ;)


Halleluja

I think im in heaven! Gooooood.
Jag har tryckt i mig en hel Ben & Jerry's, och det är bara för underbart. Idag blev det en Cookie Dough.
Kommit på att jag måste se ut som ett psyk när jag äter glassen. Det är ingen peaceful lugn stund när jag äter den, no no, utan jag får ett tvångsmässigt beteende. Jag måste hitta alla goda kakbitar! Så jag sitter och glufsar i mig desperat, just för att hitta en till himmelsk liten kakbit. Ibland önskar jag att hela glassen var en stor kakbit. Som många andra jag känner, så njuter jag något otroligt när jag äter Ben & Jerry's.
Ibland är det nästan nääästan bättre än sex, förlåt Adam
.



Klänningar= min puls ökar

Sitter och kollar på klänningar.
För i år har jag bestämt mig för att vara ute i jättegod tid när det gäller inköp av jul och nyårsklänning.
Brukar alltid vara så att man kommer dagen innan och ska hitta en klänning i alla svettiga och utplockade julrea-affärer.
Gick in på olika sidor på nätet, och jag skojar inte att min puls ökade, när jag såg hundratals av helt sjukt snygga klänningar. Hur ska jag kunna välja?
Finns ingen chans. Kommer sluta med att jag köper typ ett dussin klänningar, haha! Får redan beslutsångest. Klänningar och skor måste vara ett av de roligaste sakerna att inköpa. Det betyder så mycket för en tjej. Ett par snygga skor eller en snygg klänning är helt enkelt kärlek för en tjej.


en utav de många snygggaaaa klänningarna.


Hederlig fotboll?

Den stora matchen mellan IFK-AIK var ju igår. En av de största matcherna inom allvenskan på länge.
Men tyvärr så förlorade IFK göteborg. Man kände sig lagom deppig när man stod med sin Ifk-halsduk virad runt halsen. Men det som mest gjorde mig upprörd, är hur idiotiska vissa människor är. För många handlar det ju egentligen inte om fotboll, det handlar ju bara om att slåss.

Såg massa människor igår som betedde sig som svin mot varandra. Jag var tvungen att ta av mig min halsduk, för jag helt uppriktigt var rädd att riskera bli nedslagen, när alla AIK-fans strömmade ut på gatorna. Man måste väl fan få hålla på ett lag, utan att riskera få stryk?
Hörde att några hade gått på en förbicyklande gammal tant. Dom hade puttat ner henne från cykeln, och börjar sparka på henne. Hur sjukt är inte det?
Lite senare på avenyn, när jag och Adam hade varit och ätit. Såg jag en ung tjej, som jag hade sett under några tillfällen innan på dagen. Skrikandes utan tröja, med endast BH på sig. Gråtandes och var helt sönderpackad. Hon slogs med sin pojkvän.
Varför måste fotboll leda till så mycket våld? Det är ju pinsamt. Hederlig fotboll börjar ju försvinna. Det är jävligt synd. Jag är inte ens så intresserad av fotboll. Men reagerar ju när man ser allt detta med egna ögon, och när man själv känner sig hotad bara för att man bär det lagets halsduk man hejar på.

MATCH

Nu är det dags för största matchen. IFK göteborg mot AIK. Ih, jag erkänner är lite nervös. Men jag tror på IFK. Jag, Johanna och Tilda drar snart in till stan. Sen ska jag käka med Adam. Kommer nog inte vara lite folk i stan, hehe. Vet inte ens om jag kommer kunna ta vagnen in.

Igår var det sjukt kul. Har alltid roligt med Jessica och Cecilia. Först åkte vi på förfest hos några killar, som hade fetaste utsikten över gbg. Drack lite och hade kul. Sen mötte vi upp Frida, och åkte till haloweenfesten i frölunda. Men kom dit ganska sent, så hann inte vara där så länge. Jag och Jessica tog ett amatörkort på min 1 megapixel mobilkamera haha! Ska köpa ny telefon om ni undrar, det är en tillfällig hihi.


Hahahahahaha...så snyyggaaaaaa


RSS 2.0